Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

”Exercițiu de echilibru”, la final

Campania umanitară ”Exercițiu de echilibru”, organizată de fan clubul nostru, s-a încheiat cu succes. Am ajuns astfel în cel de-al treilea an consecutiv când, cu ocazia zilei Borussiei Dortmund (19 decembrie) și a sărbătorilor de iarnă, aducem un zâmbet pe chipurile micilor sportivi din țara noastră care au nevoie de ajutor.

Cele 20 de gimnaste de la Clubul Școlar Sportiv nr. 2 din București au primit cadourile de Crăciun și, în ianuarie, vor îmbrăca noile echipamente comandate în Marea Britanie (în valoare  totală de 6786 de lei).

Mulțumim antrenoarei Liliana Plisca, cât și tuturor acelora care au făcut posibilă această acțiune. Nu în ultimul rând, le suntem recunoscători celor care s-au implicat și au donat pentru această campanie (lista completă a donatorilor o puteți accesa aici).

În ceea ce privește ziua clubului, aceasta va fi sărbătorită miercuri, 20 decembrie, începând cu ora 19:00, în Half Time (București) și Marty Sports and Grill (Cluj-Napoca), cu ocazia meciului cu Bayern Munchen din optimile DFB Pokal. Vă așteptăm!