Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Performerii turului 2015/16, conform fanilor romani

Pauza de iarnă vine cu plusuri și minusuri, fiind un moment bun pentru reîncărcarea bateriilor și pentru reflecție asupra ultimelor luni și a provocărilor ce ne așteaptă. Dacă tragem linie după 17 etape, după grupele Europa League și fazele incipiente ale Cupei Germaniei, ne putem declara mulțumiți de evoluția echipei.

Ca de fiecare dată, un grup de fotbaliști se s-au remarcat prin performanțe de excepție, contribuind decisiv la rezultatele din această toamnă. Mai jos redau topul performerilor din turul sezonului 2015-2016, conform fanilor români ai Borussiei Dortmund:

Mkhitaryan – 22 p

Aubameyang – 21 p

Weigl – 13 p

Kagawa – 12 p

Ginter – 12 p

Castro – 9 p

Gundogan – 9 p

Hummels – 6 p

Reus – 5 p

Hofmann – 5 p

Bender – 4 p

Topul se bazează pe voturile fanilor Borussiei de pe grupul nostru de Facebook, în poll-urile de la finalul fiecărei etape. Cei 3 fotbaliști cu cu cele mai multe voturi în fiecare etapă au obținut câte 3, 2, respectiv 1 punct / etapă.

Topul nu este neapărat reprezentativ pentru forma generală a fotbaliștilor pe parcursul turului de campionat (mulți fotbaliști au jucat constant bine, dar nu s-au remarcat în mod special, deci nu au intrat în top 3 al vreunei etape, nereușind astfel să colecteze puncte), ci mai degrabă vorbim de un clasament al fotbaliștilor care au reușit să facă diferența cel mai des în cele 3 competiții: campionat, cupă, Europa League.