Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

BVB, acuzata de Rummenigge de ”plagiat”

In urma cu cateva zile, Karl-Heinz Rummenige a dat un interviu unui ziar local din München in care si-a spus parerea in legatura cu noua ascensiune a BVB-ului, in privinta noilor investori:

”BVB-ul incearca sa ne copieze in aceasta privinta insa, dupa cum este bine stiut, nici o ”copie” nu poate fi mai buna decat originalul” a declarat acesta, vadit deranjat de intrebarea pusa de jurnalistul din München.

H-J Watzke: ”Despre astfel de declaratii facute de cei de la FCB nu pot decat sa zambesc ironic”.

DORTMUND. Dupa declaratia lui K-H Rummenige: ”BVB-ul nu este decat o copie nereusita a lui FC Bayern”, H-J Watzke a declarat astazi, 23.08.ziarului FAZ (Frankfurter Allgemeine Zeitung) urmatoarele:

“Cei care urmaresc de ani de zile Bundesliga si cele ce se-ntampla zi de zi aici cunosc deja faptul ca, pe masura ce un club devine din ce in ce mai puternic pe plan economic si sportiv, reprezentand un pericol pentru FCB, conducerea acestora face fel si fel de declaratii, incercand astfel sa discrediteze eventualii noi rivali. Deci, nimic nou pe mapamond”, mai spune Watzke razand.

“Domnul Rummenige poate declara orice, nu ne intereseaza, atata timp cat nu suntem atacati direct si nu face declaratii mincinoase, precum cea legata de clauza din contractul intre noi si Reus (suma de 25 mil. euro ar fi cea corecta si nu 35, a declarat K-H.R)”, a spus Watzke.

Cele mai multe declaratii (si afirmatii eronate) care vin din partea celor din sudul Germaniei sunt de-a dreptul hazlii, adica:de rasul curcilor (completarea imi apartine – A.Wittmer).

Watzke, in continuare: ”Noi nu facem aici nici circ si nici teatru, nefiind la ”Ballywood” (in sensul de ”Hollywood”) si este bine asa.

”Mi-am pus de multe ori urmatoarea intrebare: Ce ati mai scrie dvs. jurnalistii, daca noi si cei de la FCB am fi prieteni? Nu am fost, nu suntem si nici nu vom fi prieteni cu acestia, mai bine zis, cu oameni de-o asemenea joasa calitate. Ne vedem de drumul nostru mai departe, ignorandu-i” a spus in incheiere H-J Watzke.

Sursa: Ruhr Nachrichten

Autorul traducerii: Alfred Wittmer