Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Cum a fost la întâlnirea fanilor din Brașov [2016]

Pe 21 mai am avut rendez-vous în Brașov pentru a vedea finala cupei Germaniei împreună, acțiune anunțată pe grupul nostru de Facebook, la care au participat fani din mai multe orașe. Sigur, meciul a avut ca miză un trofeu iar rezultatul nu a fost cel așteptat de noi, însă duelul cu bavarezii a fost un pretext pentru a ne cunoaște mai bine și a sărbători un sezon reușit, cu rezultate peste așteptări, ținând cont de circumstanțe.

Formula Pub s-a îmbrăcat în galben-negru sâmbătă seară; fiind de două ori mai numeroși decât anul trecut, am cântat pe tot parcursul meciului iar Brașovul s-a dovedit din nou o gazdă bună pentru fotbal și distracție. Mai important decât atât, am revăzut oameni de treabă și am cunoscut fani noi, veniți în Brașov singuri sau cu prietenii.

Întâlnirile naționale sunt unele dintre cele mai frumoase momente ale comunității noastre de fani, dominate de emoții, bere bună, fotbal și cântece fredonate cu pasiune. Vă așteptăm (și) anul viitor, să ne cunoaștem, să ne revedem, să ne cântăm pasiunea pentru BVB. Până atunci, vă las în compania unei galerii foto cu noi, la întâlnirea națională.