Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Borussia – Juventus, diseara, in Halftime

Diseara, de la 21:45, Borussia joaca meciul decisiv pentru calificarea in sferturile de finala ale UCL pe teren propriu, impotriva lui Juventus. Daca nu aveti bilet la meci pe Westfalen, va asteptam sa vedem meciul impreuna, in Centrul Vechi din Bucuresti, in Halftime (incepand cu orele 21:00). Eventul de pe Facebook este acesta.

Pana in acest moment, toate echipele care au jucat mansa retur pe teren propriu, cu exceptia lui Chelsea, s-au calificat mai departe, iar noi avem o buna sansa sa facem acelasi lucru.

Despre ce se va intampla pe teren, puteti citi aici.

Heja BVB!

5 comments
Vlaad
Vlaad

Dezamagitor. Credeam, ca o sa vad contre fulger si suturi pe poarta din toate partile, benzile folosite la maxim si Imobile cu Ramos pe teren din minutul 1 spre care sa fie atuncate mingii la contre sau care sa profite de devieri la suturile pe poarta. Din pacate au fost 11 jucatori fara idei, schimbari fara impact in tactica, multe mingii pierdute si pase aiurea, o echipa fara suflet. Parca vedeam Brazilia la mondiale in acel 7-1. Pana si Varza04 s-a luptat pana in ultimul minut macar sa castige meciul. A fost acelasi dezastru tactic cu care s-au prezentat Leverkusen la meci.

Mai trist a fost faptul ca desi Italienii au luat avans rapid la BVB nu s-a schimbat nimic in tactica chiar si la pauza cand era nevoie disperata de o alta abordare. Lipsa de reactie tactica vine clar de la antrenor.

Multa bafta de o revenire miraculoasa si prins cumva un locul 6 de EL. Poate de acolo sa vina revenirea, de la BVB luand EL la anul, pentru ca un an fara cupe europene cred ca ar fi un dezastru ca venituri si motivare a jucatorilor.

CivikRO
CivikRO

Am fost optimist, dar am fost readus repede (inca din min. 3) cu picioarele pe pamant. Partida de aseara a fost exemplul perfect a ceea ce a reprezentat acest sezon pentru noi: un fiasco total. Nimic din ce am enumerat mai jos nu s-a regasit in jocul echipei. Am sperat sa prindem varful de forma al sezonului in aceasta perioada, am sperat, in urma partidei extraordinare facute cu Schalke, ca putem produce acelasi fotbal si in Europa. Dar m-am inselat...

Juventus a fost clar echipa mai buna, echipa mai matura, echipa cu o tactica superioara. Klopp mi se pare principalul vinovat. Omul e o legenda vie, il voi respecta mereu, atunci cand merita, il laud cu cea mai mare placere, dar si atunci cand greseste, simt nevoia sa ii critic actiunile. Tactica a fost falimentara (am si acum in minte cele 20-30 de minute de posesie, din prima repriza, de la Torino, la 1-1, cand pur si simplu nu am inteles ce dorim sa facem, pentru ca acel fotbal era total necaracteristic noua), primul 11 a fost de-a dreptul suspect (nu inteleg titularizarea lui Miki Mouse in ambele manse, a lui Sokratis aseara, lasarea pe banca a lui Kagawa, titularizarea lui Kampl - alta petarda, aparent), schimbarile nefericite. Per total, un fiasco, o umilinta, o palma foarte dura primita.


Ce cred ca ne ramane pana la finalul sezonului: finala de cupa sau locul 7 (in cazul in care noi nu vom ajunge la Berlin, mai mult ca sigur finala se va disputa intre doua echipa din primele 6 - deci locul 7 va merge in EL). Trebuie sa scapam de anumiti jucatori in vara, sa reintegram tineri de viitor in primul 11 (pentru ca asta nu s-a mai facut in ultima vreme), si sa nu mai facem transferuri scumpe si hazardate (care s-au dovedit total nefericite in ultimii doi ani). Eu cred ca vor fi multe si variate schimbarile din vara...


Echte Liebe!

ionicagabi
ionicagabi

Niciun strop de pasiune, de dăruire... Nimic! Un meci prost "da capo al fine". La ai noştri am văzut doar oboseală, lipsă de idei, şi un joc plictisitor de moarte. Arătăm rău, arătăm tot mai rău. Credeam că meciul cu Schalke ne-a înviat, dar a fost doar o pată de culoare într-un sezon întunecat. Ultima speranţă rămâne o finală la Berlin. Iar în campionat, evitarea retrogradării poate fi un obiectiv mulţumitor.

ionicagabi
ionicagabi

O primă repriză ce caracterizează sezonul nostru. Luăm gol repede şi din nimic, apoi ne sufocăm. Ofensiva e inexistentă. Reus e o fantomă şi se pare că a uitat şi că ştia să execute foarte bine fazele fixe. În condiţiile actuale, doar o minune ne poate duce mai departe. Niciun jucător de al nostru nu dă impresia că ar putea înscrie azi, sau că ar putea avea vreo realizare care să creeze un gol. Va urma, cel mai probabil, încă o repriză dureroasă, ultima din Champions League pentru cel puţin un 1 an şi jumătate.

CivikRO
CivikRO

Nici nu iau in calcul varianta unei eliminari...Vreau sa vad dorinta, pasiune, daruire, suferinta, 90 de minute de fotbal intens, exact ca in meciul cu Schalke. Fara greseli mari in defensiva - foarte important! Sunt optimist...si, in proportie de 80%, cred ca o sa ne calificam mai departe.

Sper ca italienilor sa nu li se mai permita jocul dur, atat de caracteristic...Arturo Vidal merita vreo 3 cartonase galbene in tur. Desi e un jucator talentat, animalele nu au ce cauta 90 de minute pe teren.

Echte Liebe!