Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

BVB – Mainz: Nu putem lasa acest moment sa ne scape

Borussia travereseaza, din punct de vedere moral, cea mai buna perioada a sezonului. Dupa ce cu Augsburg lucrurile pareau ca nu vor mai reveni niciodata la normal, au urmat doua evenimente fericite, care au dat un impuls extraordinar echipei si suporterilor.

Victoria cu Freiburg a fost preview-ul a ceea ce urma cu adevarat sa se intample spectaculos, anume semnarea de catre Reus a unui nou contract valabil pana in 2019. Faptul ca va pleca sau nu la vara, totusi, nu are niciun fel de relevanta. Pe plan sportiv ar fi o pierdere plecarea lui, dar, in noile conditii, reteta financiara ar fi una care sa ne permita sa pasim pe stadioanele lumii cu pieptul in fata, nu cu privirea in pamant.

Klopp a declarat ca vestiarul l-a aplaudat pe Marco dupa gestul facut si ca increderea la nivelul baietilor a explodat. Tot el a adaugat ca este de datoria lui si a jucatorilor sa le dea suporterilor ocazia, in aceasta seara, sa ciocneasca un pahar si sa cante. Watzke a spus, de asemenea, ca abia asteapta sa auda cum erupe Westfalenstadion in seara aceasta, in momentul in care Reus va pasi pe gazon. Cu alte cuvinte, cel putin la nivel mental, lucrurile par a sta din nou asa cum trebuie.

Subiectul Mainz a devenit secundar. Meciul in sine este crucial, bineinteles, dar adversarii nu conteaza in aceasta ecuatie. Borussia trebuie sa se urce pe acest val al entuziasmului si sa se lase purtata. Sa refuze cu incapatanare sa cada. Iar rezultatele vor veni negresit.