Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Meci greu, victorie obligatorie

Este a 862672837832-a oara in acest sezon cand auzim sau ne gandim la sintagma din titlu. Meciurile accesibile s-au terminat de multa vreme pentru noi. Borussia are interzis sa se mai bucure de fotbal pana la finalul sezonului. Va fi un hei-rup constant si monoton, care va avea unicul scop de a ne salva de la retrogradare si nimic mai mult.

Augsburg este o nuca tare in acest campionat. Meciul de pe Westfalenstadion pare floare la ureche pentru noi, atunci cand lecturezi numele echipelor si pe ele ale jucatorilor. Din pacate, suntem nevoiti sa lecturam si clasamentul inainte, iar aici intervine o problema. Bavarezii, cu un antrenor extrem de talentat si de promitator pe banca, se lupta din greu pentru a ramane in zona Europa League si, de ce nu?, chiar a UCL. Jocul prestat de oaspetii nostri de astazi este unul solid, cu putine lacune, care reuseste sa surprinda prin reusitele sale.

Problemele lui Klopp pot fi rezumate intr-una singura: victoria. Pentru victorie insa, avem nevoie de goluri, iar pentru goluri, avem nevoie de atacanti decenti, iar pentru ca acesti atacanti sa aiba ocazia sa isi faca treaba, avem nevoie de niste mijlocasi capabili sa furnizeze ultima pasa, iar pentru… ok, ma opresc aici. Dupa cum spuneam, toate aceste neajunsuri sunt de fapt unul singur: cele trei puncte. Cu Auba, fara Auba, cu Reus sau nu, cu Miki dand trei boabe sau ratand din nou cu poarta goala, chiar nu mai conteaza. Diseara imi doresc un meci anost, mult mai urat decat cel de la Leverkusen, dar din care sa iesim invingatori.

Echipa probabila:

Weidenfeller

Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer

Gündogan, Sahin

Kampl, Mkhitaryan, Reus

Aubameyang