Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Armele lui Klopp raman fara gloante (statistica de la Koln)

Datele statistice incep sa ne dezvaluie posibile raspunsuri pentru ciudatul start de sezon pe care continuam sa il traversam.

Principala arma a lui Klopp este: “Alearga mai mult decat adversarul”. Ei bine, incepem sa pierdem aceasta batalie.

Cu exceptia meciului cu Schalke, pe care nu cred ca meritam sa il pierdem, adversarii au fugit mai mult la ca noi in celelalte patru infrangeri. Deci, in patru din cinci infrangeri, am alergat mai putin decat adversarul, lucru de neconceput pana si anul trecut, nu mai vorbim de sezoanele precedente. De asemenea, este important de stiut ca in meciurile in care am facut puncte in acest sezon raportul a fost invers, noi alergand mai mult. Cu toate acestea, dupa 8 etape, Borussia continua sa fie echipa din campionat care a dat cel mai mult din acest punct de vedere.

La nivelul jucatorilor, Kehl demonstreaza nu numai ca inca poate, dar poate mai bine decat toti ceilalti. Nu greseste, e pozitiv, recupereaza si fuge cel mai mult.

Completare (Vlad): Uitandu-ma peste cifre si citind comentariile lui Mario, mi-a trecut prin minte o posibila explicatie pentru rezultatele de pana acum: Sa fie oare posibil ca, in urma accidentarilor care ne-au macinat atat de mult in ultima perioada, Klopp sa o fi lasat putin mai moale la antrenamente? Nu stiu cat este de plauzibil, dar ar putea fi o explicatie.

Cam asa: accidentari multe -> frica -> antrenamente mai usoare -> alergat mai putin -> joc dat peste cap -> rezultate proaste;