Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Anderlecht, halta de 3 puncte

In ciuda tuturor rezultatelor teribile din ultima perioada, meciul din aceasta seara, din Belgia, nu cred ca are cum sa ne puna probleme. Startul din UCL imi da sperante mari ca vom castiga grupa la pas si ca obiectivul principal si asumat al lui Klopp in acest moment este fortarea unei prezente la Berlin in mai 2015, in finala celei mai importante competitii continentale.

Jocul de astazi are, in primul rand, rolul crucial de a ne desprinde in fruntea grupei, si abia putin de a ne umbla la moral, in avanpremiera mult mai dificilului test ce ne asteapta sambata, cu HSV. Spun “putin” pentru ca o victorie astazi nu ne confera niciun fel de garantii ca vom obtine una si peste trei zile, pe cand un eventual rezultat nefavorabil nu cred ca ne poate darama mai mult de atat.

Revenirea lui Hummels si titularizarea lui Shinji in spatele lui Ramos (cel mai probabil) ar trebui sa reprezinte argumentele-cheie pentru castigarea meciului cu Anderlecht. Bineinteles, asa cum ne-a obisnuit in ultimele meciuri, Klopp este in stare sa improvizeze la nivelul titularilor, asadar nimic nu este batut in cuie din punctul asta de vedere.

Din pacate, jocul de la Bruxelles nu se va vedea la televizor in Romania, asadar trebuie sa improvizam cu stream-uri de pe internet. Recomand Sport Lemon.