Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Lansati

Borussia a facut aseara un meci foarte solid, in ciuda numeroaselor absente, incertitudini si improvizatii din primul 11. La acest lucru s-a adaugat si evolutia foarte modesta a londonezilor, care au jucat cu mult sub asteptari. In mod paradoxal, Arsenal a fost prima echipa care nu ne-a dat gol in acest sezon, iar noi am fost de asemenea primii care i-am batut.

Durm in banda dreapta s-a dovedit a fi un exercitiu inspirat al lui Klopp, ca si titularizarea lui Immobile, in ciuda fiorilor care ne-au trecut pe sira spinarii in momentul in care am citit echipele inaintea meciului. Cu un Spider-Man in mare forma si cu Miki indragostit de balon, Borussia a oferit cel mai bun meci al sezonului de pana acum impotriva celui mai tare adversar intalnit. De asemenea, de salutat revenirile lui Schmele si Bender.

Jurgen Klopp a declarat: “Am vrut sa ne axam intregul nostru joc pe partea de pressing si am fost foarte aproape de perfectiune astazi. Sunt incantat de modul cum am folosit spatiul si de cat de determinati si agresivi am fost”.

Cum era de asteptat, Arsene Wenger a recunoscut superioritatea BVB-ului de aseara: “Dortmund a fost echipa mai buna. Au fost mai buni la mijloc. A fost o victorie meritata, noi am avut o prestatie dezamagitoare”, a conchis managerul tunarilor.

In celalalt meci al grupei, Galatasaray si Anderlecht au terminat la egalitate, 1-1.

Cel mai bun meci al inceputului de sezon
 • 7/10
  Defensiva - 7/10
 • 8/10
  Mijlocul - 8/10
 • 7/10
  Atacul - 7/10
 • 6/10
  Schimbarile - 6/10
 • 7/10
  Viteza de joc - 7/10
 • 6/10
  Creativitate - 6/10
 • 8/10
  Agresivitate - 8/10
7/10

Summary

Spider-Man, omul meciului.

Sending
User Review
0 (0 votes)

3 comments
CivikRO
CivikRO

Tin sa te contrazic putin, Vlad...Arsenal a fost dezamagitoare pentru ca noi am creat o presiune fantastica inca din primul minut, pur si simplu nu i-am lasat sa respire. Nici o echipa nu cred ca ar fi putut mai mult aseara, in primele 30 de minute. BVB a fost fantastica!


A fost o reprezentatie excelenta, mult peste ce asteptam de la acest meci, si ma bucur ca n-am avurt dreptate si echipa mi-a depasit asteptarile - si aici ma refer la evolutie, nu la scor. "Miki indragostit de balon" - daca spui tu, e totusi cam putin, mi s-a parut execrabil la finalizare...desi este in continuare cel mai activ, rateaza suturi simple...


Immobile si Aubameyang s-au inteles de minune. In defensiva au fost mici probleme (le-am permis 2-3 faze de unu la unu cu Weidenfeller), dar ma bucur ca nu am incasat gol (era si timpul) si am luat o optiune serioasa pentru castigarea grupei.

Vlad Pirvu
Vlad Pirvu moderator

@CivikRO
De acord, cu toate astea nu consider ca am facut un meci chiar fabulos. La prestatia noastra a contribuit si jocul prost al englezilor, asa cum la nereusitele lor a contribuit si jocul nostru. :)

Miki este prezent in joc, are vana, are claritate, viziune. Aseara a fost si ghinionist. Eu il vad peste anul trecut cu mult.

CivikRO
CivikRO

@Vlad Pirvu @CivikRO Nu am facut un meci fabulos, m-am referit doar la primele 30 de minute. Alea chiar mi s-au parut fabuloase, Arsenal nu a iesit din propria jumatate, a fost un pressing ucigator, pacat ca nu am reusit sa marcam inca de atunci. Meciul l-as cataloga ca fiind foarte bun.

Armeanul e in crestere fata de sezonul trecut, dar din pacate sufera mult la capitolul finalizare...si nu as pune asta pe seama ghinionului. Iar pare crispat in fata portii...