Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Cu Freiburg, victorie din inertie (note si declaratii)

Borussia nu a convins nici ieri. Absentele continua sa isi lase o amprenta greu de trecut cu vederea in jocul echipei.

Meciul de ieri cu Freiburg a fost unul anemic cam 80-85 de minute din cele 90. Pe langa jocul nu foarte inspirat al echipei, este prea probabil ca la aceasta impresie sa fi contribuit si transmisia execrabila de pe Dolce (imagine, sunet, comentariu).

Per ansamblu, Klopp si-a atins obiectivul in acest meci si a marcat 3 puncte in clasament cu efort minim. Aspectele de subliniat au fost revenirea cu gol a lui Shinji, integrarea lui Ramos, ameteala din teren a lui Durm si golul primit, in ultimele minute (Freiburg nu marcase pana ieri niciun gol, in timp ce pentru noi a fost cel de-al 5-lea primit in 3 etape!).

Din fericire pentru noi, urmeaza meciul cu Arsenal, care reprezinta testul de maturitate al acestui inceput de sezon.

Declaratii despre debutul lui Kagawa

Shinji Kagawa: “Fanii mi-au facut o primire extrem de calduroasa. Mi-am dorit foarte mult sa castigam acest meci si sunt incantat ca am reusit acest lucru. Am avut pielea de gaina intregul meci. Avem o echipa diversa, care joaca la un nivel foarte inalt. Daca vom continua sa ne antrenam cum trebuie, putem deveni o forta”

Jurgen Klopp: “Shinji a fost bun, chiar foarte bun pentru un prim joc. A avut multe de infruntat in ultimele zile si cred ca a trecut cu bine peste asta. Kagawa a fost deja o prezenta remarcabila in acest meci, iar asta este foarte misto (nr. cool)

Sebastian Kehl: “Kagawa este foarte bun pentru noi, daca luam in considerare numarul accidentatilor. Faptul ca a si reusit sa marcheze este ceva deosebit. Totusi, iti dai seama ca mai are nevoie de timp pentru acomodare cand vezi ca iese de pe teren in minutul 60, extenuat”

A nu se confunda cu EvilKagawa

A nu se confunda cu EvilKagawa 🙂

Trei puncte si nimic mai mult
 • 5/10
  Defensiva - 5/10
 • 6/10
  Mijlocul - 6/10
 • 7/10
  Atacul - 7/10
 • 6/10
  Schimbarile - 6/10
 • 6/10
  Viteza de joc - 6/10
 • 5/10
  Creativitatea - 5/10
 • 5/10
  Agresivitatea - 5/10
5.7/10

Summary

Din nou un meci mediocru in toate compartimentele. Aspectele de subliniat au fost revenirea cu gol a lui Shinji, integrarea lui Ramos, ameteala din teren a lui Durm si golul primit, in ultimele minute (Freiburg nu marcase pana ieri niciun gol, in timp ce pentru noi a fost cel de-al 5-lea primit in 3 etape!).

Sending
User Review
0 (0 votes)

2 comments
CivikRO
CivikRO

Mda, nu a fost un meci tocmai grozav, as spune ca am castigat doar datorita diferentei de valoare. Sper sa se fi pastrat pentru meciul cu Arsenal, desi ma indoiesc. Poate ca totusi un adversar mai puternic o sa ii motiveze diferit pe jucatori, si o sa avem parte de o reprezentatie de gala maine seara.


Ma bucur mult pentru Shinji, sper sa redevina jucatorul exponential de acum 2-3 sezoane...Cred ca momentan e cam la 60% din potential, fizic s-a vazut ca mai are de tras, desi e perfect explicabil. Mkhitaryan mi se pare cel mai activ om in acest debut de sezon.


Ramos e mediocru (parere proprie, e jucator de echipa de mijlocul clasamentului), dar e bine ca marcheaza si ca nu are nevoie de multe ocazii ca sa o faca. Probleme avem la inchidere, Kehl si Jojic nu sunt o solutie viabila (poate merg cu Freiburg pe Westfalen), nu prea fac legatura intre atac si aparare...Iar Durm evolueaza submediocru in acest inceput de campionat, sper sa se trezeasca odata si odata. 5 goluri primite in 3 etape (la adversarii pe care i-am avut) este foarte mult.


Echte Liebe!

Mandula
Mandula

Cu punctele din meciuri ca asta se castiga campionatele. Meciurile exceptionale sa le jucam in derbiuri, in decisivele si in eliminatoriile din Liga. Din ce am citit (nu am putut urmari inceputul sezonului), nici Bayern nu arata prea grozav. Dar de doi ani incoace, ei si-au adunat punctele mult mai bine decat noi, chiar jucand mult sub potential.