Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Careu

Meciul de aseară a avut darul de a-mi da aripi, pur şi simplu. Sunt mai optimist ca niciodată şi deja nu mă mai interesează că pleacă unul sau altul, pentru că, da, aveţi dreptate când spuneţi că Borussia va rămâne aici. Asta este Borussia Dortmund!
 
4-1 cu Real Madrid în turul UCL. Un rezultat de pe altă planetă, o evoluție absolut încântătoare a tuturor, o Borussia Dortmund fabuloasă! Suntem cu un pas în finală, dar încă nu putem spune că ne-am calificat. Atenție, nu e gata! Dar totul depinde de noi acum. 🙂
 
Nu pot să nu aplaud pe toată lumea, de la A la Z, dar totuși am de făcut cinci mențiuni speciale. Așadar, cinci reverențe largi pentru următorii:
Robert Lewandowski. Cu această evoluție pot spune că mi-a intrat definitiv la inimă și îl consider unul de-al nostru, indiferent unde va pleca. Mulțumim!
Marco Reus. Un meci absolut dement făcut de Marco aseară, chiar dacă nu a avut loc să marcheze de nebunul de polonez. Copilul teribil al orașului Dortmund a avut și va avea de acum încolo grijă să ne poarte pe culmile extazului. Va REUSi.
Ilkay Gundogan. Ceasul nostru de la mijlocul terenului deja începe să funcționeze aproape de perfecțiune. Deja mi se pare un atu plecarea unora și avansarea lui Gundo în linia de 3 din față, plus Nuri revenit titular. Plus transferurile deloc de neglijat care vor veni… VOM FI MAI PUTERNICI! Mulțumim, Gundo!
Jurgen Klopp. Nebunul etern nebărbierit i-a oferit o lecție marelui Jose Mourinho. O lecție de fotbal curat, adevărat, cinstit. Și totul cu niște copii împinși de la spate de…
Zidul Galben. Galeria Borussiei s-a comportat absolut exemplar aseară, reușind să facă imposibilul: să treacă peste orgolii pentru binele echipei. Mă înclin și recunosc că am greșit în anumite privințe, care acum deja mi se par mult prea mărunte în comparație cu ce avem și ce ne așteaptă!
 
Încă un lucru, deoarece nu mă pot abține, chiar dacă ar trebui: am reușit să ne calificăm cu Malaga și să facem spectacol cu Real și fără Gotze într-o formă deosebită. Atât. Concluzia o trageți voi.
 
Ar mai fi multe de spus, dar vorbele nu fac altceva decât să strice în astfel de momente. Vă dau și vouă cuvântul. Cert este că ne așteaptă un final de sezon de vis și un sezon viitor electrizant!
 
 
BVB - Real 4-1
 • 8/10
  Defensiva - 8/10
 • 9/10
  Mijlocul - 9/10
 • 10/10
  Ofensiva - 10/10
 • 7/10
  Schimbarile - 7/10
8.5/10

Summary

bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Sending
User Review
0 (0 votes)