Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

2016 la puterea 1909

Pe cât de frumos s-a încheiat anul 2015, pe atât de frumos a continuat 2016. Nu voi începe să descriu în cuvinte ceea ce nu poate fi descris,ci doar trăit, aşa că mă voi rezuma la a trece succint în revistă cele mai recente isprăvi ale fanclubului, iar apoi voi lăsa imaginile să vorbească:

  • 1-3 aprilie, Borussia Dortmund – Werder Bremen: o deplasare absolut nebună din toate punctele de vedere, cu 25 de fani români prezenţi pe Westfalenstadion;
  • 7 aprilie, Borussia Dortmund – Liverpool: petrecere de pomină în Halftime, ocazie cu care ne-am strâns peste 30 de persoane în centrul Bucureştiului, stabilind un nou record pentru fanclubul nostru; am fost susţinuţi şi de la Cluj, Braşov şi Ploieşti.

Deplasare Borussia – Werder 3-2

Vizionare Borussia – Liverpool (Halftime – Bucureşti, Cluj, Braşov, Ploieşti)

YNWA şi prezentarea echipelor din Westtribüne:

Aşa s-a cântat YNWA în Südtribüne:

…şi aşa s-a trăit golul de 1-0:

Se spune că modestia este calitatea acelora care nu au alte calităţi, aşa că nu am de gând să apelez la ea. Felicitări lui Dragoş, în primul rând, şi tuturor acelora care s-au implicat vreodată în fanclubul nostru. Fără ajutorul fiecăruia dintre noi, nu am fi ajuns aici. Suntem un grup minunat şi abia aştept să văd ce ne rezervă viitorul.

Ah, da! …şi încă nu ne-am întâlnit toţi!