Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Ne întâlnim la Brașov!

UPDATE: coordonatele întâlnirii sunt următoarele:

Sâmbătă, 16 mai, ora 14:30, ne întâlnim în Formula Pub din Brașov (reper: zona Livada Poștei) pentru a urmări meciul Wolfsburg – Borussia Dortmund împreună.

La propunerea prietenului Paul, am hotărât să facem un gest cu ocazia sfârșitului acestui campionat și a celor șapte ani de mandat ai lui Klopp.

Așadar, în perioada următoare vrem să ne strângem la Brașov pentru vizionarea unui meci de-al Borussiei. Propunerea inițială este data de 9 mai (sâmbătă), când vom întâlni pe Hertha Berlin. Lista cu propuneri rămâne deschisă, majoritatea va decide.

Ați fi interesați ca pentru o zi să trecem de barierele internetului și să vedem un meci de-al Borussiei împreună? Ne referim la fanii din toată țara, indiferent de oraș. Ne-am gândit că ne-am putea întâlni în centrul țării să vedem un meci împreună.

Ne interesează să COMENTAȚI mai jos pe marginea ideii, să spuneți clar dacă ați veni sau nu să bem o bere împreună în Brașov, pe 9 mai (sau dacă preferați o altă dată). Noi am veni din București dimineața cu un tren sau cu mașina/mașinile și ne-am întoarce probabil acasă spre seară. Fără cazare, fără cheltuieli inutile.

Ar fi o ocazie bună să ne cunoaștem și dincolo de tastatură și să vedem împreună unul din ultimele meciuri ale lui Klopp pe banca noastră.

Așteptăm confirmări, păreri, sugestii, atât în comentarii, cât și pe e-mail sau Facebook.