Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Ne întâlnim la Brașov!

UPDATE: coordonatele întâlnirii sunt următoarele:

Sâmbătă, 16 mai, ora 14:30, ne întâlnim în Formula Pub din Brașov (reper: zona Livada Poștei) pentru a urmări meciul Wolfsburg – Borussia Dortmund împreună.

La propunerea prietenului Paul, am hotărât să facem un gest cu ocazia sfârșitului acestui campionat și a celor șapte ani de mandat ai lui Klopp.

Așadar, în perioada următoare vrem să ne strângem la Brașov pentru vizionarea unui meci de-al Borussiei. Propunerea inițială este data de 9 mai (sâmbătă), când vom întâlni pe Hertha Berlin. Lista cu propuneri rămâne deschisă, majoritatea va decide.

Ați fi interesați ca pentru o zi să trecem de barierele internetului și să vedem un meci de-al Borussiei împreună? Ne referim la fanii din toată țara, indiferent de oraș. Ne-am gândit că ne-am putea întâlni în centrul țării să vedem un meci împreună.

Ne interesează să COMENTAȚI mai jos pe marginea ideii, să spuneți clar dacă ați veni sau nu să bem o bere împreună în Brașov, pe 9 mai (sau dacă preferați o altă dată). Noi am veni din București dimineața cu un tren sau cu mașina/mașinile și ne-am întoarce probabil acasă spre seară. Fără cazare, fără cheltuieli inutile.

Ar fi o ocazie bună să ne cunoaștem și dincolo de tastatură și să vedem împreună unul din ultimele meciuri ale lui Klopp pe banca noastră.

Așteptăm confirmări, păreri, sugestii, atât în comentarii, cât și pe e-mail sau Facebook.

5 comments
ionicagabi
ionicagabi

Mulţumim băieţi pentru o seară magică! Berlin, Berlin, wir fahren nach Berlin!

ionicagabi
ionicagabi

Din păcate, pentru 16 mai eu trebuie să confirm că nu ajung... Speram la ultima etapă, nici nu mi-a trecut prin cap că se va vota pentru meciul de la Wolfsburg...

Vlaad
Vlaad

De curiozitate, unde dati de un bar cu mericuri din Bundesliga? Zilele astea nu sunt acolo dar multa vreme nu am prea avut unde sa vad meciuri in weekend cand eva vorba de iesiri in oras.

Rauls1979
Rauls1979

O intalnire in orasul cu cei mai multi fani Borussia Dortmund, ar fi minunat! 

ionicagabi
ionicagabi

Eu zic că o decizie ar trebui luată după meciul de cupă. Cine ştie, poate mai facem şi un alt doilea meci perfect după cel cu Schalke din acest sezon... Şi atunci, ce-ar fi mai potrivit de urmărit de un grup galben-negru decât un meci cu un trofeu pe masă?

Eu aş răpunde pozitiv - aş veni din Deva, şi dacă mai e careva interesat, putem lua legătura. Însă cu siguranţă nu voi putea pentru data de 9 mai. Dacă nu va fi să existe un Berlin pentru noi, aş prefera mai degrabă ultimul meci - cel cu Werder din 23 mai. În plus, e chiar ultimul al lui Klopp în faţa Zidului Galben. E meciul lui de adio...