Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Freiburg – BVB: Facem saltul?

Alta etapa, alte sperante, nu ne ramane decat sa credem ca va fi si un alt fel de rezultat, cu toate ca pare sa nu se fi schimbat nimic intre timp si ca aceasta situatie va tine la infinit. Meciul cu Freiburg se anunta oricum, numai unul floare la ureche nu.

Klopp este traumatizat. Conferinta de presa care a precedat meciul de astazi ne-a demonstrat acest lucru. Discursul pare mai degraba rostit pentru a isi spori increderea de sine si pe cea a baietilor, decat pentru a raspunde intrebarilor jurnalistilor. Este un soi de automotivare si de refuz a acceptarii realitatii asa cum se prezinta ea. Iar acest lucru nu stiu cat este de benefic in pregatirea unui meci atat de important, precum este cel cu Freiburg, care desi se afla intr-o situatie dificila, pare ca da semne de revenire fata de turul campionatului.

In ceea ce priveste planul de joc gandit de Kloppo pentru astazi (daca exista asa ceva si nu cumva singurul plan pe care il vom avea va fi sa ii luam pe sus, cu fulgi cu tot), trebuie sa recunoastem ca acesta este mai putin important. Nu vor fi importanti nici titularii, din partea mea putand sa joace cu Sokratis varf impins si Kampl portar, atata timp cat reusim sa dam goluri si sa castigam.

Inca se poate.