Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Leverkusen – BVB: Intram in linie dreapta

Astazi incepe, probabil, unul dintre cele mai tensionate si mai grele retururi de campionat din istoria participarilor Borussiei in Bundesliga. Aflati intr-o situatie dezastruoasa in campionat, elevii lui Klopp sunt obligati sa inceapa sa o scoata la capat, intr-un mod sau altul.

Spre deosebire de alte situatii, incepand de acum, rezultatul va conta mai mult decat jocul. Klopp nu isi mai permite sa faca spectacol, iar noi nu ne mai putem permite sa facem mofturi la felul in care abordeaza baietii meciurile, atat timp cat rezultatul final este unul satisfacator.

In conferinta de presa care a precedat acest meci, Klopp a admis faptul ca ”simte fluturi in stomac, exact precum inaintea unui examen foarte important”. De asemenea, acesta a mai adaugat ca este optimist in ceea ce priveste jocul din aceasta seara si ca, in contextul ultimelor rezultate obtinute de Dortmund la Leverkusen (BVB este neinvinsa in meciurile de la Leverkusen, cu Klopp pe banca tehnica), spera la o continuitate a acestora. Totodata, Mister Kloppo a tinut sa sublinieze faptul ca baietii s-au prezentat mult mai bine in aceasta perioada de iarna decat s-au prezentat in turul de campionat si a admis ca dezvoltarea jocului echipei se va face pe parcursul acestui retur.

Echipa probabila:

Weidenfeller

Piszczek – Sokratis – Hummels – Schmelzer

Sahin – Gundogan (Ginter)

Kampl – Reus – Grosskreutz

Aubameyang (Immobile)