Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Ne afiliem

UPDATE 16 octombrie:  I-am trecut pe listă pe toți cei care mi-au dat datele pe mail. În acest moment încheiem perioada de înscrieri. Cine n-a reușit să citească în timp util informarea de pe grupul de Facebook sau blog se va putea înscrie anul viitor, când vom anunța o nouă rundă de înscrieri. Multumim frumos!

Dragi borusseni,

A venit momentul să facem demersuri serioase pentru a deveni Fan Club oficial, recunoscut de Borussia Dortmund. Pentru asta, avem nevoie de câteva date de contact de la voi, pe care NU le vom face publice, ele fiind solicitate de clubul de fotbal BVB pentru procesul de afiliere. Am rugămintea ca cei ce doresc să fie membri ai acestui fanclub (BVB 09 Romania Fan Club) să trimită un e-mail la dragos.lazarescu@mail.com cu următoarele date de contact, scrise exact în această ordine:

Nume de familie:

Prenume:

Data nașterii (zi-lună-an) :

Stradă:

Cod poștal (găsiți aici http://www.coduripostale.ro/) :

Oraș:

Naționalitate:

Telefon fix:

Telefon mobil:

E-mail:

Vă rog să NU trimiteți mail dacă nu sunteți fani ai BVB, ci doar cititori ocazionali ai blogului.

Procesul de înscriere începe acum și se va încheia pe 15 octombrie 2014. Voi lua în calcul doar mailurile care conțin TOATE datele de contact enumerate mai sus.

Calitatea de membru va fi gratuită, prioritară în acest moment fiind afilierea cu succes a fanclubului, nu colectarea de bani pentru acțiuni de susținere a BVB. Vom discuta despre necesitatea unui buget al fanclubului cu altă ocazie, dacă ea se va ivi vreodată, dar NU e cazul în viitorul apropiat.

Afilierea nu ne va aduce beneficii vizibile imediat (bilete la meci, vouchere pentru shopping etc), dar e un pas pe care trebuie să-l facem dacă vrem ca pe viitor să fim ”băgați în seamă” de club.

Aștept înscrierile.

Echte Liebe.