Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Avancronica BVB – Freiburg

Punctul culminant al meciului de astazi nu este o eventuala victorie a noastra (foarte probabila, de altfel), ci revenirea lui Kagawa pe stadionul unde a cunoscut atatea succese.

Dupa cum a spus si Kloppo, tribunele l-ar putea impinge de la spate inspirandu-l pe Shinji astfel incat sa isi arate coltii inca de la acest meci. Pentru ca acest lucru sa se intample, totusi, este nevoie si de aportul coechipierilor.

Cum va arata Borussia? Cel mai probabil vom avea poezie din abundenta la mijlocul terenului, cu Shinji si Miki in teren. Pe langa ei, responsabili cu golul vor mai fi Ramos si “Spiderman”. In defensiva, centrali, vor fi Subotic si Ginter. In rest, Klopp isi poate lasa imaginatia la contributie, foarte probabil mizand pe Jojic pentru inca un joc.

Adversarii nu unt unii de speriat, dar nici nu trebuie subestimati. cateva date:

  • in ultimele sase intalniri directe, Borussia are tot atatea victorii;
  • Freiburg ne-a marcat doar doua goluri, fata de cele 21 ale noastre in cele mai recente sase intalniri directe;
  • oaspetii de azi ne-au luat ultima data puncte in mai 2010 (1-3), in timp ce ultima lor victorie pe Westfalen dateaza din 2001;
  • Pana acum, in cele doua meciuri scurse, adversarii nostri nu au reusit sa dea gol;
  • punctele forte ale jocului lui Freiburg sunt reprezentate de jocul defensiv si de posesie;
  • punctele slabe ale adversarilor de astazi constau in jocul aerian si in fructificarea ocaziilor de gol;
  • pe faza de atac, Freiburg utilizeaza cu precadere benzile terenului, numai 24% dintre actiuni provenind din zona centrala.

P.S. – Meciul nebun de aseara a confirmat faptul ca Leverkusen, oricat de bine ar juca la un moment dat, tot locul 3-4 il va ocupa la finalul sezonului.