Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Pronosticurile etapei a 3-a

Campionatul se reia in aceasta seara cu jocul de la Leverkusen dintre Bayer si Werder, unul de urmarit, prin prisma debutului bun de sezon al gazdelor.

Maine, pe langa jocul Borussiei cu Freiburg, mai sunt programate alte 2 dueluri foarte interesante: Paderborn – Koln si Gladbach – Schalke.

  • Leverkusen – Werder Bremen: Gazdele au pornit perfect in noul sezon si sunt singura echipa cu maximum de puncte upa cele doua etape parcurse. De partea cealalta, Bremen va avea parte de un sezon, din nou, foarte greu, cel mai probabil regasindu-se din nou printre candidatele la retrogradare. Verzii au 2 egaluri pana acum, iar un punct i-ar multumi in confruntarea de asta-seara; Pronostic 1.
  • BVB – Freiburg: Despre meciul nostru vom vorbi intr-o avancronica separata; Pronostic 1.
  • Paderborn – FC Koln: Acesta este meciul marilor revelatii ale primelor doua etape. Ambele nou-promovate au acumulat cate 4 puncte in primele doua meciuri, etaland evolutii spectaculoase si convingatoare. Mai mult decat atat, “tapii” nu au primit inca gol; Pronostic X2.
  • Bayern Munchen – VfB Stuttgart: Duelul de pe Allianz Arena nu are niciun element care sa-l faca interesant catusi de putin. Stuttgart-ul este aceeasi echipa de anul trecut, iar Bayernul, chiar daca a mai scazut turatia motoarelor, vine dupa un egal care trebuie reparat in fata propriilor suporteri; Pronostic 1.
  • Hoffenheim – Wolfsburg: Hoffe a inceput bine campionatul, cu 4 puncte adunate. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Wolfsburg, care in ciuda unui meci bun pe Allianz (dar pierdut), nu a reusit sa bata acasa pe Frankfurt. Un meci echilibrat, dar care probabil ca va curge in favoarea gazdelor; Pronostic 1x.
  • Hertha – Mainz: Meciul de la Berlin va pune fata in fata doua echipe de valori sensibil egale. In ciuda faptului ca Hertha da golgheterul la zi al campionatului (Schieber cu 3 goluri in doua meciuri), nu a reusit sa adune mai mult de 1 punct pana acum. Mainz va merge in capitala cu o zestre de doua puncte; Pronostic: 1.
  • Borussia Monchengladbach – Schalke: Dupa ce ambele echipe au acumulat impreuna, in patru meciuri, numai 3 puncte, este de asteptat ca egalul sa nu fie o optiune pentru niciuna dintre ele. Schalke se regaseste intr-o forma teribila si greu poate emite pretentii la puncte pe terenul lui Gladbach; Pronostic 1X.
  • Eintracht Frankfurt – Augsburg: Meci usor la prima vedere pentru gazde. Eitracht pleaca favorita pe teren propriu in fata bavarezilor, care nu au adunat niciun punct pana acum. Cu toate acestea, surprizele nu sunt total excluse; Pronostic 1.
  • Hannover – HSV: Gazdele ne-au obisnuit cu faptul ca reprezinta o trupa aproape exclusiv de teren propriu. Foarte ciudat cum reusesc sa strice aproape mereu, in deplasare, bilantul bun spre foarte bun de acasa. HSV a inceput prost si foarte probabil ca asa o va duce pana la final. Pronostic 1.

etapa3