Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Marco Reus e out 4 săptămâni

Marco Reus a suferit o accidentare în ultimele minute ale meciului Germania – Scoția de pe Westfallenstadion, din cadrul preliminariilor pentru EURO 2016. Mijlocașul a suferit o ruptură parțială a ligamentelor de la glezna stângă.

Reus a lipsit și de la Cupa Mondială din Brazilia din cauza unei accidentări la gleză suferită în urmă cu câteva luni. Inițial se spunea că va lipsi de pe teren până la sfârșitul lui septembrie, însă recuperarea a decurs mai bine decât se așteptau medicii iar Reus era înapoi pe teren la finele lui august. Conform contului de Twitter al Borussiei Dortmund, este de așteptat ca de această dată Reus să fie indisponibil aproximativ 4 săptămâni.

Thomas Muller, care a marcat golurile victoriei Germaniei (2-1), a spus după meci că ”este incredibil cât ginion poate avea un jucător în tricoul naționalei. Sper să nu lipsească prea mult timp de pe terenul de joc”.

Reus a evoluat pentru Borussia Dortmund pe postul de mijlocaș stânga și mijlocaș central ofensiv, iar locul lui ar putea fi luat în următoarele săptămâni de Kagawa, Ji, Aubameyang sau Jojic. Totuși, sârbul are șanse mai mari de a evolua ca mijlocaș central box-to-box, în condițiile în care Șahin e accidentat iar Gundogan încă nu și-a revenit la forma fizică optimă.

Henrikh Mkhitaryan a ieșit la rândul lui accidentat în timpul meciului Danemarca – Armenia (unde a marcat unicul gol al oaspeților), dar va fi apt pentru următorul meci de campionat, cu Freiburg.

În acest moment, infirmeria BVB e ocupată de:

Marco Reus – out 4 săptămâni

Oliover Kirch – out 4 săptămâni

Ilkay Gundogan – out 2 săptămâni

Nuri Șahin – out 8 săptămâni

Dong-Won Ji – out 1 săptămână

Trackbacks

  1. […] de care avem nevoie de multe ori, adaugă nu doar eficiență, ci și fantezie jocului nostru. Dar acum că-i accidentat, lamentările nu ne fac niciun serviciu; nu ne rămâne decât să ne uităm la […]