Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Kevin, nervos la antrenamentul de duminica

Meciul din prima etapa a noului sezon fotbalistic a fost pentru BVB un adevarat esec. La antrenamentul de astazi, unora dintre jucatorii care-au evoluat ieri pe teren li se putea citi pe fata dezamagirea dupa infrangerea cu 0-2 de sambata.

La o miuță (4 la 4) Kevin Großkreutz (26 de ani) si Jonas Hofmann (22) s-au luat la cearta, dupa o intrare mai dura la minge (si picior) efectuata de unul dintre ei.

Desi unii dintre coechipierii prezenti la acea miuță l-au putut linisti pe Kevin care a fost cat se poate de nervos, antrenorul secund Zeljko Buvac (52 de ani) – care a condus acel antrenament – nu i-a tolerat iesirea nervoasa si l-a trimis imediat la cabine (sa faca dus). In drumul spre cabina, acesta s-a intilnit cu antrenorul principal Klopp (47 de ani). A urmat o scurta discutie mai aprinsa intre cei doi, dupa care Kevin a lovit nervos o minge aflata chiar in apropiere, sutand-o intr-un gard si plecand la cabine (video aici).

A asteptat pana la terminarea antrenamentului (si venirea colegilor sai la cabine) dupa care s-a urcat in BMW-ul X6 pe care il detine, plecand spre casa.

Motivul supararii lui Kevin la acest antrenament nu a fost nicidecum faptul ca nu a fost “menajat” precum Hummels și Weidenfeller (cum sugereaza tabloidul Bild), ci mai degraba a mai fost (inca) suparat pentru c-au pierdut meciul iar el uraste sa piarda, cum a mai declarat in nenumarate randuri.

Tot azi-dimineata Klopp a mai declarat intr-un scurt interviu pe care l-am vazut la emisiunea ”Doppelpass” (de pe Sport 1) ca el nu a prea dorit sa-l introduca pe teren, vazandu-l cat de aprig, nervos si nerabdator de a intra a fost.

Klopp: ”M-a rugat sa-l introduc insa mie mi-a fost putin teama ca va primi vreun cartonas rosu… Insa m-a asigurat ca se va putea abtine, dupa care n-am mai stat pe ganduri si l-am introdus”.

Tot in cadrul acestui scurt interviu de astazi Klopp a mai declarat ca-si asuma o mare parte de vina pentru aceasta infrangere deoarece “asezarea” jucatorilor sai pe teren nu a fost deloc optima si ca nu i-a motivat indeajuns.

Sursa: Bild

Autor: Alfred Wittmer