Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

…some sunny day

Cu foarte mare greutate reușesc să scriu aceste rânduri. Trăirile din ultimele 24 de ore au fost atât de intense și de triste, cum nu credeam că există. Mă consideram pregătit pentru ce este mai rău. Credeam cu tărie că o decizie de așa natură este foarte posibilă și că aceasta nu mă mai poate surprinde nepregătit. M-am înșelat.

Conferința de presă de ieri a fost cruntă. M-am simțit gol pe dinăuntru, vlăguit, în ciuda faptului că Jurgen a transmis faptul că decizia vine pentru binele clubului, ”care este mai presus decât oricare dintre noi”. Aceste culori au supraviețuit atâtor încercări de-a lungul istoriei, încât cele prezente nu le mai pot păta.

Cuvintele nu mi le găsesc, iar filmulețele și pozele sunt la ordinea zilei pe Facebook și Twitter. Nu sunt în stare nici să scriu un editorial despre ce a însemnat Klopp pentru acest club, sau cât de mult ne va lipsi. Mi-am propus să nu scriu cuvinte plângăcioase, dar, după cum vedeți, nu mi-a reușit. Totuși, noi avem obligația să zâmbim larg uitându-ne la trecut și să ne concentrăm la viitor. Vin vremuri frumoase, merită așteptarea, oricât de lungă.

”Era Klopp” la Borussia a luat sfârșit. Probabil cea mai frumoasă și dinamică perioadă din viața acestui club. Să plângem că s-a terminat, sau să zâmbim că s-a întâmplat?

…Keep smiling through,
Just like you always do…