Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Cifrele deziluziei de la Mainz

Comentariile nu mai au locul.

Borussia a reusit performanta de a bifa doua infrangeri in primele patru meciuri ale campionatului, primind 7 (!!!) goluri.

P.S. – De astazi vom inaugura o noua rubrica pe site: “Accidentatul saptamanii”: Miki sta patru saptamani.

2 comments
ionicagabi
ionicagabi

Eu chiar nu ştiu ce se întâmplă la noi la club. Dar cu siguranţă nu suntem pe drumul cel bun. Nicio echipă din lumea asta nu are atâtea probleme cu accidentările cum avem noi. Mergem din rău în mai rău. Anul trecut măcar am început bine şi am luam puncte până să vină accidentările. Acum nu avem nici puncte, iar accidentările parcă sunt şi mai multe.

Mandula
Mandula

Din pacate, ocazie buna ratata de a capitaliza puncte in defavoarea contracandidatelor (dupa mine, doar Bayern si Leverkusen vor conta). Meciul n-a fost rau, dar prea multele erori ofensive, urmate de cateva defensive impardonabile, pot fi fatale in fata unor echipe compacte si solide precum Mainz. 


Totusi, jocul in sine nu a fost rau, am creat ocazii si multe momente bune, am dominat, am presat, am vrut... Prefer oricand sa pierdem asa decat sa scoatem punct sau puncte jucand ca Bayern-ul lui Pep in unele meciuri, din ce in ce mai multe (egalul cu HSV de etapa asta, de pilda). Sunt sigur ca o sa corectam curand erorile si o sa jucam excelent din nou, reglandu-se unele relatii in timp si revenind si unii jucatori de neinlocuit. Totul e ca pana atunci sa nu pierdem prea multe puncte si sa tinem aproape de Bayern.