Prietenii noștri

BVB 09 România Fanclub nu ar fi existat în forma actuală dacă nu primea și ajutorul unor oameni și grupuri de oameni cu intenții dintre cele mai bune. Nu ne-am propus să ținem un discurs lacrimogen, dar ni se pare de bun-simț și perfect firesc să mulțumim public tuturor acelora care ne-au ajutat de-a lungul timpului, într-o formă sau alta. Toți sunt prietenii noștri.


Liverpool FC Romania

Au fost primii care ne-au încurajat și ne-au arătat drumul care trebuie parcurs. Ne-au susținut în momentele de început, fix când aveam mai mare nevoie. Au reprezentat și continuă să reprezinte un exemplu demn de urmat pentru noi, din toate punctele de vedere. YNWA!


Halftime Pub

Gabroveni 14, București. Acolo este casa noastră. Am fost primiți cu brațele deschise de la început și ni s-au creat toate condițiile pentru a ne desfășura în voie. Ne-au sprijinit când a fost cazul și ne-au tratat ireproșabil.


Cristi Petre

Comentator Eurosport și tobă de Germania. Ne știm din 2012, când a răspuns cu drag unui interviu pentru blogul nostru, iar de atunci am păstrat legătura. Ne întâlnim frecvent și ne ajută enorm menționându-ne în comentariile meciurilor. Un om de toată isprava și prieten adevărat.


Liviu Drăghici

Realizator al emisiunii “Povești de Suporteri” de la postul național de radio Sport Total FM, Liviu ne-a ajutat să ne facem cunoscute povestea și obiectivele. Cu ajutorul lui, oamenii au putut afla cu mai mare ușurință de existența noastră.


Claudiu Râpan și Răzvan Luțac

Amândoi jurnaliști la Gazeta Sporturilor, Claudiu și Răzvan au făcut posibilă apariția unui material ilustrat pe două pagini în publicația la care lucrează, una dintre cele mai citite din România. Au rămas prietenii noștri și le suntem recunoscători pentru ajutorul acordat.

Toate drepturile rezervate. BVB09.ro 2012-2016