Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Ultimatum pentru Gundogan

Dupa tot “teatrul” de anul trecut facut in jurul lui Marco Reus, acum a venit randul lui Gündogan.

Conform revistei de specialitate Kicker, conducerea Borussiei i-a dat un ultimatum jucatorului echipei nationale a Germaniei, Gündogan, referitor la viitorul sau.

Gündogan mai are contract pana in 2016 cu BVB insa, pentru a nu mai pierde “gratuit” inca un star (precum Lewandowski) planul conducerii Borussiei este cat se poate de clar, de aceasta data. Ori semneaza un nou contract, ori va fi vandut in vara aceasta!

Conform “Transfermarkt.de” Gündogan are o valoare acuala estimata la 20 milioane de euro.

Anul trecut, situatia in care se afla Gündogan era (aproape) asemanatoare cu cea din acest an. Gündogan mai avea un contract semnat cu BVB-ul, pana-n anul 2015. Avand in vedere faptul ca jucatorul suferea de dureri de spate, fapt care l-a “tinut pe tusa” o perioada foarte indelungata de timp, BVB i-a prelungit contractul (intr-o asemenea situatie, in care nici macar nu se stia daca va mai putea juca vreodata fotbal) doar cu un an, pana-n 2016!

Reincepe deci un nou “teatru”? In noiembrie anul trecut au inceput “speculatiile” precum ca jucatorul (acum refacut) a discutat deja cu mai multe cluburi din Europa care l-ar dori.

Gündogan (atunci): “Nici vorba de asa ceva, deoarece nu doresc sa plec de aici, avand inca multe lucruri de realizat cu BVB”. Tot atunci insa a mai declarat faptul ca si-ar dori sa joace candva si-n Anglia sau Spania.

Michael Zorc a declarat in ziarul Bild: “Pentru noi, sanatatea jucatorului Gündogan a fost pe primul plan si ne bucura faptul ca a revenit pe terenul de joc, fara a mai avea dureri. Ne bucuram deci ca este pe deplin sanatos. Perioada de pregatire ii v-a face foarte bine iar in urmatoarele saptamani il vom invita la discutii/negocieri. Bineinteles ca dorim sa-si continue activitatea fotbalistica la noi, planificand un viitor cu el si pentru anii care urmeaza” a spus in incheiere managerul Michael Zorc.

Ziarul Bild: “Din informatiile pe care le avem, Gündogan si oamenii  lui se asteapta ca cel tarziu in luna martie a acestui an sa poata duce tratativele cu conducerea clubului BVB.

Sursa traducerii: Bild