Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Kloppo, increzator intr-un sezon de succes al Borussiei

Jurgen Klopp a declarat presei internationale ca, desi este constient de supararea suporterilor in ceea ce priveste ultimele rezultate ale echipei, este in continuare convins ca Borussia poate obtine performante notabile in acest sezon.

In presa germana au aparut, in ultima perioada, mai multe referiri la presupusul fapt conform caruia influenta lui Klopp in cadrul echipei nu mai este aceeasi ca in sezoanele precedente. El a declarat ca este constient si la curent cu starea de spirit din jurul clubului, in special in ceea ce ii priveste pe suporteri: “Eu sunt o persoana foarte recunoscatoare, dar niciodata nu am asteptat multumiri. Da, lucrurile pe care suporterii le discuta la adresa mea si-au schimbat putin traiectoria. Pentru prima data, in urma oamenilor care scriu despre demiterea mea pe forumuri nu mai sunt alte 40 de comentarii precum <<Esti nebun?>>. Suporterii discuta, iar acesta este un lucru foarte normal in situatia de fata”.

Klopp a continuat: “Eu, ca antrenor, traversez o perioada de munca titanica. Le vom pune cap la cap pentru a ne asigura ca reusim sa iesim din mizeria asta. Daca mi-as fi pierdut increderea – ceea ce nu s-a intamplat -, ar fi fost extrem de dificil sa infruntam aceasta situatie. Da, am facut si greseli, dar nu numai ele ne-au adus in postura de a avea numai 7 puncte in clasament. Sunt foarte exigent cu mine insumi si, de asemenea, respect opiniile criticilor mei, dar lucrul cel mai important este ca dau totul pentru club si nu mi-am pierdut pasiunea deloc”.

In ciuda problemelor din campionat ale Borussiei, sunt si cateva semne incurajatoare pentru club, precum cele doua victorii impresionante din Liga Campionilor. Cu revenirea lui Miki, Reus si Gundogan programata pentru meciul de sambata, de la Koln, Klopp este increzator: “Totul este pus la punct pentru a ne incepe revenirea. Cand, peste 10 ani, te vei uita in urma la anul 2014, chiar iti vei mai aduce aminte ce s-a intamplat? Apoi, in luna mai 2015, iti vei mai aminti? Poate ca da, dar sansa noastra este aici (de a avea un sezon de succes) si fix in acest punct ne aflam in prezent”, a conchis tehnicianul.

sursa

sursa foto