Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Durm e jucătorul Borussiei până în 2019

Tânărul Erik Durm (22 de ani) și-a prelungit contractul cu Borussia Dortmund cu cinci ani, până în vara lui 2019. Acesta semnase în 2012 un contract valabil până în 2017, însă clubul a decis să-și asigure serviciile lui Erik pe termen lung și să îi plătească un salariu mai consistent, pe măsura evoluțiilor sale din ultimul an.

”Sunt convins că proiectul BVB urmează pașii corecți. Aici se dezvoltă ceva măreț și durabil. Vreau să fac parte din acest grup cât mai mult timp posibil. Borussia Dortmund m-a ajutat să mă dezvolt foarte mult ca fotbalist. Pun mare preț pe asta și vreau să mă dedic pe termen lung clubului care m-a cizelat”, a spus Durm la scurt timp după semnarea contractului.

Durm a venit de la Mainz la Borussia Dortmund II în 2012 pentru 200.000 de euro, iar anul trecut a făcut pasul către prima echipă. Inițial atacant, Erik Durm a fost reprofilat iar în momentul de față acoperă postul de fundaș stânga, fiind capabil să joace și în banda dreaptă, la nevoie.

Acesta a fost selecționat de Joachim Low pentru următoarele meciuri ale naționalei Germaniei și are șanse mari să fie titular în meciul amical cu Argentina de mâine, 3 septembrie.