Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Shinji vrea din nou tricoul galben

Potrivit GianlucaDiMarzio.com, Shinji Kagawa este foarte aproape de o revenire în tricoul galben-negru. Cunoscutul jurnalist italian a anunțat că discuțiile pentru transfer sunt foarte avansate.

Se vorbește de o sumă de transfer de 10 milioane de euro + bonusuri de performanță, dar Borussia ar negocia pentru un preț mai mic. Tot potrivit site-ului amintit, BVB și Shinji s-ar fi înțeles deja în privința detaliilor contractuale și tot ce rămâne de rezolvat e ca cluburile să bată palma.

Transferul ar veni după două sezoane dezamăgitoare ale japonezului; acesta a evoluat de doar 38 de ori pentru United (rareori ca titular), pentru care a marcat 6 goluri. Nu a reușit să se impună în echipă cu Ferguson pe bancă (se spune că acesta îl folosea în poziții neinspirate), dar nici cu Moyes și Van Gaal nu a avut mai mult noroc.

Olandezul chiar l-a criticat zilele trecute, spunând că nu se achită corect de sarcinile tactice pe care i le-a trasat atunci când l-a încercat pe poziția de ”optar” și de ”șesar”.

Care credeți că ar fi suma corectă pentru acest transfer?

Merită să plătim pentru Kagawa 10 milioane euro?

Loading ... Loading ...