Logo
My Journal
Blog

Timeline

Blog

Ce? Cum? De Ce?

 
Ce înţelegem noi prin Borussia?
 
Borussia este un mod de a trăi, un stil de viaţă, ceva care te desprinde din monotonia umanităţii, ceva ce te face să te desprinzi timp de 90 de minute de orice altceva pentru a urmării spectacolul fotbalistic oferit de cei 11 jucători gata să îşi dea sufletul pe teren. Borussia nu este doar o echipă, Borussia este un tot, Borussia este un exemplu pentru toţi. Borussia rămâne în orice situaţie, în orice moment integrată undeva în subconştient şi odată rămasă acolo va rămâne şi în adâncul sufletului. Când zici Borussia..zici ‘Zidul Galben’, când zici ‘Zidul Galben’ deja te gândeşti la acel superb YNWA şi la acele 90 de minute care trebuiesc trăite la intensitate maximă indiferent de moment.
 
Cum este Borussia pentru noi?
 
Cum să fie? Cum să fie aceasta minutata echipă?Cum poţi să o descrii?Oare poţi să o descrii?
– Putem,dar cu puţine cuvinte,deoarece trăirile cu greu pot fi puse pe o foaia de hârtie (în acest caz cu greu pot fi tipărite de pe o tastatură). Borussia este farmecul care ne-a purtat până acum în perioade extraordinare, în perioade senzaţionale, dar şi în perioade de regres în care credeam că totul se termină, totul se ruina în faţa ochilor. Totuşi,NU! Niciun galben-negru nu a putut lăsa Borussia să piară, am revenit prin puterea lor, continuăm să trăim prin puterea lor şi prin Borussia, un club de legendă. Poate noi nu avem acele performante senzaţionale sezon după sezon, dar avem altceva ceea ce este numai al nostru. Avem acea tribună şi acest club care este unic. Noi, într-o mică parte trăim prin Borussia. Trăim de asemenea unul pentru altul, deoarece Borussia nu este doar un club. Borussia uneşte milioane de suflete timp de 90 de minute şi ne face să ne simţim ca un tot.
 
De ce Borussia?
 
Mulţi sunt fani ai Borussiei pentru acel ‘Zid Galben’. Mulţi au ales Borussia pentru că a fost primul lor meci de fotbal poate. Toţi au un motiv. Personal,totul porneşte de la tatăl meu,dar n-are rost să lungim povestea. După primul joc al Borussiei se crease deja o strânsă legătură între mine şi acei galbeni-negri. O să ziceţi că sunt un pic patetic..doar un joc? Da,doar un joc. Legătura pe care în momentele cu YNWA şi cântecele specifice Borussiei şi când vezi acei jucători care lupta pe teren pentru culori,emblema şi suporteri…se formează o legătură unică.
 
Voi cum aţi devenit fani ai Borussiei?
Raz
 
Echte Liebe.